Hátborzongató

2022.07.20. 15:25

Szörnyű részletek derültek ki a Londonban holtan talált magyar lány meggyilkolásáról

Felvette a biztonsági kamera, ahogy egy férfi a lány testét vonszolta egy kukában, majd kidobta egy parkba.

A gyilkossággal vádolt 64 éves férfi, N. Paizan állítólag egy elektromos fűrésszel több mint 20-szor verte fejbe a húszéves Ágnest egy londoni konténerben. A rendőrség most megrázó felvételeket közölt - írja a Ripost.

Közzétettek fotókat arról a lakásnak kialakított szállítókonténerről, ahol Ágnes meghalt. Bár a férfinek volt egy 700 ezer font értékű lakása Notting Hillben, mégis a konténerben, embertelen körülmények között élt. Bár Paizan tagadja, hogy ő ölte meg a magyar lányt, az esküdtszék kedden – kevesebb mint egy órás tanácskozása után – a férfit bűnösnek mondta ki.

Kiderült, egy közeli autókereskedés dolgozói a gyilkosság előtti hónapokban többször látták együtt Ágnest és a férfit a konténer közelében. A tragédia napján, tavaly május 9-én reggel a lány elhagyta a cricklewoodi lakását, miután közölte élettársával, hogy dolgozni megy. Ágnes főnöke egy magyar koporsókészítő, M. Attila volt, akivel üzenetet is váltott.

A lány később egy Ubert rendelt magának, de Paizan megérkezett ahhoz a kávézóhoz, ahol a lány ült, és miután beszéltek, elment vele az autójával.

A tárgyaláson lejátszottak egy kamerafelvételt is, amin az látszik, hogy később beléptek a férfi otthonául szolgáló konténerébe. 

"Az ajtók bezárultak. Ez az utolsó alkalom, hogy Ágnest élve látták a biztonsági kamerák" – fogalmazott Jacob Hallam ügyész.

A teherautó-sofőrt körülbelül fél órával később látták, amint egy csaphoz ment lemosni a vérfoltokat, majd a konténeréből több dolgot betett az autója csomagtartójába. Többek között Ágnes fehér bundáját, rózsaszín cipőjét, egy szőnyeget, valamint olyan tárgyakat, amiken később megtalálták a lány vérét és haját. Egy biztonsági kamera azt is felvette, ahogy Paizan egy kerekes kukát visz az autójához.

 

Borítókép: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!