A gyerekek miatt háborúznak

2022.08.12. 17:26

Nagyon aljas: Angelina Jolie szándékosan árt Brad Pittnek

Hollywood legismertebb sztárpárjának tagjai, akiket együttesen sokáig csak Brangelinaként emlegettek, ma már esküdt ellenségek.

Writer-director-producer-actress Angelina Jolie Pitt (L) and actor-producer Brad Pitt arrive for the opening night gala premiere of Universal Pictures' 'By the Sea' during AFI FEST 2015 presented by Audi at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on November 5, 2015. AFP PHOTO / MARK RALSTON (Photo by MARK RALSTON / AFP)

Fotó: AFP

 A két sztár mesébe illő kapcsolata közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kezdődött 2005-ben, a házassággal azonban egészen 2014-ig vártak. A boldog házas élet mindössze két évig tartott, szétváltak, a bírósági per pedig egészen 2019-ig elhúzódott - írja a life.hu.

Kettejük viszálykodása a válás kimondásával sem ért véget, sőt ekkor kezdődött igazán! Angelina Jolie és Brad Pitt viszonya olyannyira megromlott, hogy foggal-körömmel harcolnak egymással, a színésznő pedig úgy tűnik, mindent megtesz annak érdekében, hogy ártson egykori kedvesének. 

Az első igazán nagy ütést akkor vitte be Pittnek, amikor eladta saját tulajdonrészét a közös szőlőültetvényből annak az orosz milliárdosnak, akivel Brad semmiképpen sem szeretett volna közösködni.

Most pedig a gyerekeik felügyeleti jogáért megy a harc, pontosabban folytatódik. Brad Pitt ugyanis szeretné, ha közösen gondoskodhatnának a gyermekeikről. A PageSix arról ír, hogy egy bennfentes forrás szerint Angelina Jolie ezt úgy akarja megakadályozni, hogy addig húzza majd a jogi procedúrát, amíg a gyerekek nagykorúak lesznek. Így nem lesz szükség arra, hogy megossza a felügyeleti jogot exével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!