Vészjósló

2022.07.18. 11:50

Nostradamus nem csak az orosz-ukrán háborút jósolta meg 2022-re

Az egykori francia orvos pénzkereseti lehetőség miatt fordult a csillagászat és a jövendőmondás felé, ám nagyon hamar kiderült, hogy kimagasló érzéke van a jósláshoz. Próféciái az évszázadok során többször is igaznak bizonyultak.

Nostradamus 1555-ben megjelent Próféciák című művében visszatérő motívum, hogy hazáját, Franciaországot külső veszély fenyegeti - derül ki a Life.hu cikkéből. Az egyik jóslata szerint elképzelhető, hogy ebben az esztendőben bajba kerülhet az ország, viszont ez nem feltétlenül jelent tényleges támadást. A Mirror című brit lap szerint elképzelhető, hogy a próféta versrészlete a közelgő focivébét "látta előre", amelyen a francia nemzeti csapat vereséget szenvedhet.

godfr355804b
Forrás: AFP

A másik jóslata szerint idén újabb szintre léphet a globális felmelegedés, ugyanis 2022-ben tovább emelkedik a tengerek hőmérséklete. Egyik versében arról ír, hogy a Fekete-tenger annyira felforr majd, hogy a halak megfőnek és ez éhezést hoz magával. Jóslata ijesztőnek tűnik, viszont már több példát is láthattunk arra, hogy a vízszennyezés és az emelkedő hőmérséklet ténylegesen pusztítja a tengerek élővilágát.

Nostradamus szerint idén fordulópontra érhet a globális felmelegedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!