nehéz döntések

2021.10.31. 16:30

A királyi családon múlik II. Erzsébet élete, lépniük kell

Egyre aggasztóbb a brit királynő állapota. Sokak szerint most a családon múlik minden.

Fotós: AFP

Egyre aggasztóbb a helyzet a brit királyi udvarban, II. Erzsébet ugyanis egyáltalán nincs jól. A királynőt bő egy héttel ezelőtt kórházba vitték, egy éjszakát töltött bent különböző vizsgálatok miatt. Állapota az utóbbi időben láthatóan sokat romlott, közel két évtized után ismét botra van szüksége a járáshoz, sőt, sasszemű britek több zúzódást is felfedeztek a karján a nyilvánosságra hozott fotókat vizsgálva – írja a Bors.

A brit királyi család egyik szakértője, Russell Myers szerint most van itt az ideje, hogy a királynő megossza a kötelezettségeit, és bizonyos feladatokat átvegyenek tőle a családtagjai. Jelenleg – magyarázza – a saját egészségét kell előtérbe helyeznie az ország iránti kötelességekkel szemben.

Hozzáteszi: a 95 éves II. Erzsébetnek jelenleg olyan sűrű a naptára, ami egy fiatalabb, egészséges személynek is kihívást jelentene. Hangsúlyozza: most kell az uralkodócsaládnak lépnie, most kell könnyíteniük a királynő terheit, amíg nem lesz késő.

– Most, jobban mint bármikor, itt az ideje, hogy az örökösei és a család többi része előlépjen, és átvegye a feladatokat, hogy a királynő egyszer végre magát helyezhesse minden más elé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!