Bulvár-celeb

2021.09.01. 07:25

Az anyaságot fontolgatja Pamela Anderson

Legyőzte a halálos betegséget, ismét férjhez ment és újra gyermeket vállalna a Baywatch egykori bombázója.

Pre-opening of Gut Aiderbichl Christmas market, Henndorf, Austria, on 12 th November 2019. PICTURE: Pamela Anderson - 20191112_PD16904 (Photo by MIKE VOGL.vogl-perspektive.at / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: APA-PictureDesk via AFP

Pamela Anderson 13 évig küzdött hepatitis C – vel, amit ex férjétől Tommy Lee -től kapott el, amikor közös tetoválótűt használtak.

A filmcsillag korábbi interjúkban elmondta, hogy rettegett attól, hogy belehal a betegségbe, amit 16 évvel ezelőtt, mint mondta, még nem tudtak gyógyítani. Szerencsére időben észrevették nála a bajt, és rögtön meg is kezdték a kezelését.

” Sem májkárosodásom nincs, sem bármilyen más szövődmény . Úgy élhetem az életem, ahogy szeretném ” – mondta egy korábbi interjúban.

Bár a betegséget leküzdötte, aminek rendkívül örült, a magánélete korántsem alakult ennyire boldogan. Házassága Jon Peters – el 12 nap után zátonyra futott.

A karantén alatt ismét rátalált a sztárra a boldogság. Egymásba szerettek testőrével, Dan Hayhurst – el, akivel 2021.december 24 – én Kanadában összeházasodtak. Pamela rendkívül boldog negyedik férjével és ismét az anyaságot tervezi.

A színésznőhöz közel álló forrás azt is elárulta, hogy a pár mindenképpen szeretne közös gyermeket. Pamela tisztában van vele, hogy 54 évesen talán nem lesz könnyű ismét anyává válnia, de reménykedik benne, hogy sikerülni fog. Arra az estre pedig, ha mégsem sikerülne a saját baba, fontolgatják az örökbefogadást – írja a Mirror nyomán a tenyek.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!