hatalmas szerencse

2021.08.22. 11:35

Hihetetlen: két héten belül kétszer is nyert a lottón

Fiuk elvesztése után jöttek a nagy nyeremények az idős házaspár életébe. Mégis egy dologra vágynak igazán.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az angliai Essexben élő Susan Slaternek és férjének borzalmas fájdalmat kellett megélni. Az idős házaspár a koronavírus miatt elveszítette a fiát, Steve-t.

Ám a sors kegyes volt hozzájuk, mivel a súlyos veszteség után, két héten belül, két hatalmas lottónyereményt is osztott nekik.

Susan Slater nem akarta elhinni, hogy kétszer is nyert a lottón
Fotó: Ripost / Youtube

A szerencsesorozatuk júliusban kezdődött, amikor az idős házaspár 1000 fontot (kb. 408 000 forint) nyert a People's Postcode Lotteryvel.

Majd villámcsapásszerűen két héttel később a szerencse újra rájuk kacsintott. Ám akkor már jóval nagyobb pénz került a tárcájukba, összesen 30 ezer fonttal (12 340 000 forinttal) lettek gazdagabbak – írja a Daily Mail nyomán a Ripost.

A 74 éves Susan azt mondta, nem hitte el, amikor megtudta, hogy ismét nyert: „Amikor felhívtak telefonon, már több embernek is elmondtam, hogy nyertem 1000 fontot, és azt gondoltam, hogy ez egy átverés, valaki átver engem!

Soha nem gondoltam volna, hogy olyan szerencsés leszek, hogy 30 000 fontot nyerhetek.”

Miután Susan elvesztette a fiát, a megszorítások miatt a család nem tudta megadni a szeretett kétgyermekes apukának azt a búcsút, amit szerettek volna. Ezért a nyugdíjas házaspár azt tervezi, hogy a könnyen jött pénz egy részét arra fordítja, hogy emlékművet állítsanak fiukról, Steve-ről.

Az idős nő azonban azt sem titkolta, hogy a maradék nyereményt pedig lányára, menyére, öt unokájára és két dédunokájára tervezi költeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!