Bulvár-celeb

2021.08.21. 05:59

Anyu, vágjátok le a lábam: könyörgött a 9 éves kisfiú a szüleinek

Évek óta szenvedett a kisfiú, ez volt az egyetlen megoldás

Forrás: Bors / Northfoto

Évek óta szenvedett hatalmas fájdalmaktól és beilleszkedési nehézségektől a most 10 éves Thomas O’Toole. A bájos szőke kisfiú Farnharmban élt a szüleivel, egy fejlődési rendellenesség miatt úgy jött a világra, hogy jobb lába 90 fokos szögben meghajlott a normálishoz képest – írja a Bors.

Nem tudott a gyerekekkel játszani

Thomas képtelen volt kiegyenesíteni a lábát és a járás is képtelenség volt számára. Kerekesszékkel közlekedett, így viszont mindenből kimaradt, amin a kortársai átmennek. Nem tudott velük játszani, kiközösítették. Játék helyett neki fájdalmas műtétek, szoros járást-segítő szerkezet és a kínok kínjai jutottak. Az orvosok mindent megtettek, hogy helyreállítsák a születési rendellenességet, de mintha a lába minden kezelésnek ellenállt volna.

A protézisnek köszönhetően, újra úgy él, mint a többi gyerek
Fotó: Bors / Northfoto

 

Thomas 9 éves volt, amikor váratlanul a szülei elé állt és azt kérte:

Anyu, vágjátok le kérlek a lábam, hogy én is normális gyerek lehessek

A szülők nem tértek magukhoz a szívfacsaró kéréstől, de az orvosokkal konzultálva végül úgy döntöttek, engedélyezik a drasztikus és soha vissza nem fordítható műtétet.

Láb nélkül boldogabban

A beavatkozásra 2019 júliusában került sor a Great Ormond Street kórházban, ahol nagyjából a térdénél levágták Thomas alsó lábszárát, ezzel megszabadítva 9 évnyi fájdalomtól. A kisfiú azóta protézist használ, végre képes normálisan járni és barátai is vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!