Bulvár-celeb

2021.05.03. 06:31

Michael Jackson mégis életben van? Felkavarta az állóvizet egy videó

Michael Jackson rajongói még mindig nem hiszik el, hogy meghalt az énekes.

06 August 2018, Germany, Berlin: Dantanio Goodman at the rehearsals of the musical "Beat It!". The world premiere of the musical about the King of Pop (Michael Jackson) will take place on 28 August 2018 in Berlin. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/ZB (Photo by BRITTA PEDERSEN / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / Britta Pedersen / DPA

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Michael Jackson rajongói úgy hiszik, a sztár még mindig él. A TikTokon ugyanis megjelent egy videó, amelyben a pop királyához megszólalásig hasonlító férfi szerepel. A videót már több millióan látták, a kommentelők pedig nem akarják elhinni, hogy ez nem Michael Jackson – írja a Bors.

Pedig a felvételen Fabio Jackson van, aki nem mellesleg éppen úgy gyűjti a követőket a közösségi oldalain, hogy ő egy Michael Jackson-hasonmás. Természetesen ő sem ilyen arccal született, hanem számtalan plasztikai beavatkozás eredménye a kinézete.

A kommentelők mégis megvadulnak tőle. Volt, aki azt írta a 65 milliós nézettségű videója mellé, hogy „Michael, tudtam, hogy élsz!”, mások pedig azt, hogy az énekes halála csak megjátszott volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!