Bulvár-celeb

2021.03.17. 10:04

Ez a királyi család végét jelentené: hatalmas botrányra készül Meghan

Az Oprah-interjú csak a kezdet volt, nagyobb bombát robbantana Meghan Markle.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)

Fotó: AFP / Simon Dawson / Pool

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfreynek adott interjújával. Két órán keresztül ecsetelte Meghan, milyen sérelmek érték a királyi családban, mennyire nem védték meg és nem álltak ki mellette – írja a Bors.

Mindez azonban eltörpül ahhoz képest, amekkora dobásra most készül. Kiderült ugyanis, hogy részletes naplót vezetett onnantól kezdve, hogy Harry herceggel megismerkedtek. Leírta benne minden egyes percét, a párbeszédeket is, a veszekedéseket. No és persze azt, mit látott és mit tapasztalat a királyi családban.

Az a kép pedig, amit állítólag a királyi családról tudna festeni, könnyen a család végét jelenthetné.

Meghan hozzá közelálló források szerint arra készül, hogy önéletrajzként kiadja ezt a naplót. Az előrejelzések szerint pedig ez lehetne minden idők legolvasottabb – és legbotrányosabb – önéletrajza.

„Nem hiszem, hogy a közeljövőben publikálná ezt a könyvet. Most elégedett lehet, hogy Oprah-nak elmondhatta a sérelmeit, a királyi család pedig meghallgatta és vizsgálatok folynak a háttérben. Ha azonban valaha napvilágot lát a napló, nem tudni, mekkora károkat okozhat vele. Ha megnevezné azokat, akik állítólag megjegyzést tettek Archie bőrszínére, vagy azokat, akik nem voltak hajlandóak segíteni neki, amikor öngyilkos gondolatai voltak, nos, ezek valóban végzetes károkat okozhatnának a királyi családban” – vélte Brittani Barger királyi családi szakértő.

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward viszont arra emlékeztetett, hogy Michelle Obama 48 millió dollárt kapott, hogy megírja a saját könyvét. Ezt Meghan megháromszorozhatja.

„Biztos vagyok benne, hogy pénzért hajlandó lesz megírni a saját történetét. Éppen emiatt a királyi család egyfolytában izgulhat, mit tesz Meghan. Egy igazi ketyegő bomba lett.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!