akármiben nem lehet vacsorázni

2021.01.02. 19:15

Nem rendelhetett, elzavarták az étteremből az olasz fitneszmodellt, mert túl kihívóan öltözött fel

Mondjuk tényleg olyan, mintha valamit elfelejtett volna felvenni...

Forrás: Facebook / Bors

Egy olasz fitneszmodellt, Martina Corradit megkérték egy ausztrál étteremben, hogy távozzon, mert túlságosan kihívó volt a felsője. A modell és barátja csak inni szeretett volna egyet, és megnézni a tengerparti étteremből a naplementét, de kitessékelték őket – írja a Bors.

A párocska kint szeretett volna leülni, de jött egy pincérnő, aki megkérte őket, hogy inkább bent foglaljanak helyet, mert túl nagy kint a forróság. Miután bent leültek, megint felbukkant a pincérnő, és azt mondta, hogy

vegyen fel egy kabátot, mert ez egy elegáns étterem és nem méltó a helyhez

- De hát most mondta, hogy kint túl meleg van, úgyhogy üljünk le idebent, most meg egy kabátot szeretne rámadni? – kérdezték a felszolgálótól.

A pincérnő erre hívta a menedzsert, aki elmagyarázta, hogy Corradinak valamivel el kell fednie a vállait, különben távozniuk kell. Ők a távozás mellett döntöttek.

A modell megosztotta a sztoriját egy facebookos helyi kibeszélős csoportban, ahova feltöltött egy képet is, milyen felsőben mentek az étterembe, és megkérdezte, tényleg ő most a hülye, vagy az étterem hibázott. A többség az ő pártját fogta. Az étterem pedig azóta elnézést kért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!