megmagyarázhatatlan látvány

2021.01.30. 15:04

Micsoda? Ufót kapott lencsevégre egy repülőgép-pilóta (videó)

A fénylő jelenséget ráadásul többen is megfigyelték különböző helyeken.

Forrás: Shutterstock

Múlt hét szombaton a pakisztáni Karachi közelében nem sokkal a felszállás után furcsa pillanatokat rögzített egy utasszállító gép fedélzeti kamerája. Minden további előtt előbb megmutatjuk a felvételt.

A gép nagyjából tízezer méteres magasságban repült, amikor egy furcsa, erős fehér fényt kibocsájtó gömbre lettek figyelmesek, amit azonnal videóra is vettek. A videón a pilóták arról beszélgetnek, hogy fogalmuk sincs, mi lehet az, és azon agyalnak, hogy vajon mozog-e az a fénylő gömb. Egyébként a landolás után a pilóta arról beszélt, hogy a fényes gömböt az ország másik pontján élő ismerősei közül is többen látták aznap és a jelenségről több hasonló fénykép is készült aznap – írja a Bors.

 

A MUFON nevű non-profit amerikai ufófigyelő oldal szerint a felvételeken teljesen biztosan egy foo fighter látható. Foo fighternek eredetileg azokat a földönkívüli eredetű űrhajókat nevezték, melyek a második világháború alatt követték a vadászgépeket.

„Ez az ufókutatás történetének legjobb Foo Fighter-fotója. Teljes bizonyíték arra, hogy a földönkívüliek még mindig követnek repülőgépeket és figyelik az emberiséget.”

- írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!