alaposan megnézi, kit választ

2021.01.12. 13:50

Madonna a tökéletes színésznőt keresi, aki eljátszhatja őt a filmvásznon: őket szemelte ki eddig

Nagy fejtörést okoz Madonnának, hogy kinek adja a főszerepet a róla készülő életrajzi filmben.

Madonna poses in the press room at the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ANGELA WEISS

A produkciót maga a pop királynője rendezi, és a Mirror már azt is tudni véli, kik lehetnek a befutók a film főszerepére – írja a Bors.

A lap szerint a produkciós vezetők Florence Pugh-t látnák szívesen a fiatalkori Madonna bőrében. A 25 éves brit színésznő a Midsommar – Fehér éjszakák című horrorfilmben és a Kisasszonyok című drámában csillogtatta meg korábban színészi tehetségét.

A rajongók szerint azonban sokkal jobb választás lenne a Netflix Ozark című sorozatának 26 éves sztárja, Julia Garner, aki külsőre jobban hasonlít a fiatal popsztárra.

„A munkálatokat segítő fejesek Florence-t szeretnék a szerepre, senki sem kételkedik a tehetségében. Másrészt viszont a rajongók és a sajtó véleménye is számít, és náluk Julia a befutó, mert annyira hasonlít a fiatal Madonnára.

A végső döntést kizárólag Madonna hozhatja meg, hiszen ő a rendező, és a történet is az övé. Nagyon nagy rajta a nyomás, hogy megtalálja a tökéletes színésznőt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!