húsz telitalálat volt

2020.12.03. 05:55

A hatoslottó nyerőszámai: 5, 6, 7, 8, 9, 10 – vizsgálat indult, érik a lottóbotrány

Dél-Afrikában egymás után következő hat számmal lehetett elvinni a főnyereményt. A szokatlan sorozat miatt, vizsgálatot indítanak.

Forrás: Shutterstock

A kedd esti húzás nyerőszámai az 5,6,7,8,9 voltak, a jackpot pedig a 10. A kihúzott számok páratlan sorozata elképesztette a lottózókat és sokan csalást emlegetnek, mivel 20 ember találta el a jackpottal a számsort. 79 másik pedig jackpot nélkül az öt számot.

A telitalálatos szelvényekkel 110 millió forintot lehetett nyerni.

„Gratulálunk a ma esti 20 nyertesnek. A számok ugyan váratlanok lehetnek, de látjuk, hogy sok lottózó ezeket játszotta meg” – írták még kedd esti közleményükben.

Szerdán sok megdöbbent dél-afrikai a közösségi médiában adott hangot azon véleményének, hogy csalás történhetett.

A dél-afrikai lottóbizottság szerdán közölte, hogy páratlan a hat egymás utáni szám kombinációja és vizsgálatot indít a számok húzása ügyében – írja az MTI.

Az még nem ritkaság, hogy két játékos osztozzon a jackpoton, de az már nagyon ritka, hogy egyszerre többen, ezért is gyanús a helyzet. 2003 márciusában volt olyan eset, hogy 33 lottózó osztozott rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!