Ország-világ

2020.09.06. 12:47

Újabb csavar derült ki a Trónok harca utolsó évadáról

Maisie Williams árult el egy újabb kulisszatitkot.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 22: Maisie Williams arrives at the 71st Annual Primetime Emmy Awards held at Microsoft Theater L.A. Live on September 22, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Image Press Agency

Régen volt már 2019 májusa, és szinte el is felejtettük már a Trónok harca utolsó évada körüli zsongást, azonban még most is derülnek ki olyan részletek a befejezésről, amik sokakat meglephetnek – számol be róla a hirado.hu.

Most például Maisie Williams árulta el a The Hollywood Reporternek, hogy eredetileg nem az ő karaktere, Arya Stark ölte volna meg az Éjkirályt, hanem Havas Jon.

Maisie már a harmadik évadban tudta, hogy övé lesz a végső döfés, azonban a Havas Jont alakító Kit Harrington számára csak akkor lett világos, hogy eme hőstettről lecsúszott, amikor megkapta a nyolcadik évadban az epizód szövegkönyvét.

Maisie szerencsésnek érzi magát, hogy az ő karakterének alakult a legizgalmasabban a története az utolsó epizódok alkalmával, amivel nem lehet vitatkozni. A meddő vitát viszont, hogy újra kellene-e forgatni a sokak szerint csapnivaló évadot, most nem szítanánk tovább.

Borítókép: Maisie Williams

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!