kedves gesztus

2020.04.14. 14:48

Brad Pitt titokban felújíttatta sminkese házát (videó)

A színész maga is kalapácsot ragadott, és beszállt az átalakításba.

Brad Pitt attends the Maltin Modern Masters Awards Ceremony during the 35th Annual Santa Barbara Film Festival at Arlington Theatre in Santa Barbara, California, USA, on 22 January 2020. | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Ha eddig nem tudták volna, Brad Pittnek áldott jó szíve van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy felújította sminkmestere otthonát Jonathan és Drew Scottal, akiknek felújító műsora, a Property Brothers hazánkban is évek óta sikeresen fut – írja a Just Jaredre hivatkozva a hirado.hu.

Az ingatlanguruk új műsora, a Celebrity IOU első része a hétvégén debütált, és nem kisebb sztárt sikerült felkérni a szereplésre, mint Brad Pittet, aki már régóta szeretett volna valahogy köszönetet mondani sminkesének, Jean Blacknek, akivel évtizedek óta együtt dolgozok. Míg Jean nyaralt, a Scott testvérek munkába lendültek, a műsorban pedig ódákat zengtek Bradről.

„A végén emlékezett a teljes stábra, mindenkinek a nevét tudta, aki részt vett a felújításban. Biztos akart lenni benne, hogy mindenkinek megköszönte a munkáját. Igazi úriember volt, a szó minden értelmében” – emlékezett vissza Jonathan Brad Pittre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!