Járvány

2020.03.22. 08:40

Gordon Ramsay megmutatja, hogyan kell kezet mosni (videó)

A sztárséf is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik videóban mutatják meg, hogy a koronavírusos járvány idején hogyan mossanak alaposan kezet.

US chef Gordon Ramsay poses during the MIPCOM trade show(standing for International Market of Communications Programmes) in Cannes, southern France, on October 16, 2017. (Photo by YANN COATSALIOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Yann Colatsaliou

A koronavírus a világon szinte mindenhol felütötte a fejét. Világszerte több százezren fertőződtek meg. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) néhány napja indította el a #safehandschallenge kihívást, amellyel arra buzdítja az embereket, hogy osszanak meg videót arról, ahogy kezet mosnak – írja a mindmegette.hu.

A kihíváshoz sok híresség, köztük Gordon Ramsay is csatlakozott. A sztárséf milliókat tanított meg főzni, most pedig kezet mosni. Ramsay több közösségi oldalon is megosztotta a videót.

Volt, aki üdvözölte, hogy ilyen filmet még nem látott a sztárséfről, volt aki viszont azt írta neki, nem gondolta volna, hogy a kézmosásról oktatóvideót kell készíteni. Pedig most fokozottan figyelnünk kell arra, hogy naponta többször is mossunk kezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!