új fejezet

2020.02.18. 11:51

Liam Hemsworth kitörölte Miley Cyrust az életéből

A gyors lefolyású házasság után előre néz.

US singer Miley Cyrus and husband Australian actor Liam Hemsworth arrive for the Saint Laurent Men's Spring-Summer 2020 runway show in Malibu, California, on June 6, 2019. (Photo by Kyle GRILLOT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kyle Grillot

Liam Hemsworthöt rázhatta meg jobban a Miley Cyrusszal való szakítása, ugyanis az énekesnő nem sokat vacakolt, a lehető legtermészetesebb módon készülnek róla egyre-másra az internetet bejáró felvételek 23 éves barátjával, Cody Simpsonnal – írja a hirado.hu.

„Liam éli az életét, és próbál előre tekinteni. Úgy véli, Cody és Miley szerelme nem tartozik rá, és ezért nem is igazán foglalkoztatja” – nyilatkozta a HollywoodLife egyik forrása.

Ennek egyik jelenként – bár ő ezt tudatosan kerüli – már egy 21 éves hölggyel, bizonyos Gabriella Brooksszal lefotózták egy konditerem környékén. Mellette ennél talán fontosabb hír, hogy munkával is „búfelejt”, ugyanis két filmmel is jelentkezik ebben az évben: a magyar címmel egyelőre nem rendelkező Arkansas és Most Dangerous Game forgatásai kötik le ideje jelentős részét Liam Hemsworth-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!