családi nyaralás

2019.08.19. 08:30

Sosem látott képpel emlékezett lánya a Halálos iramban sztárjára

A kommentekből kiderül, hogy a rajongóknak is a mai napig nagyon hiányzik a tehetséges színész.

ATTENTION EDITOR PHOTO ARCHIVE 3/21/2013 - ACTOR PAUL WALKER DIES IN THE UNITED STATES - The actor Paul Walker, star of 'Velezoes and Furious' movies died on Saturday (30) at age 40 in a car accident in South California, in the United States. 03/21/2013 File Photo of Paul Walker desfileando by designer Colcci during the Sao Paulo Fashion Week. (PHOTO: WILLIAM VOLCOV / BRAZIL PHOTO PRESS).

Forrás: AFP / BRAZIL PHOTO PRESS

Fotó: William Volcov

Az utóbbi két évben igen keveset lehetett hallani Paul Walker lányáról, a november 4-én születésnapját ünneplő Meadow Rain Walkerről. A sztárcsemete közösségi oldalán sem aktív egy ideje, leginkább színész édesapja emlékét próbálja életben tartani a néha-néha közzétett régi családi fotókkal – írja a hirado.hu.

Ezúttal is egy még nem látott képet osztott meg apjáról, melyen Paul egy malaccal úszkál a tengerben, mely minden bizonnyal egy bahamai nyaraláson készült.

„Rád gondolok, puszi”

– olvasható a Just Jared által is megosztott bejegyzésben.

Walker lánya gondatlanságból való halálokozásért

perelte be három évvel ezelőtt a Porsche autógyárat, mivel szerinte a sportautónak, amelyben a filmsztár végzetes balesetet szenvedett, számos tervezési hibája volt.

A Porsche válasza szerint Walker “tudatosan és önként vállalt minden kockázatot” azzal, hogy a kocsi utasa lett. A pert tavaly Meadow kérésére megszüntették.

Meadow mellesleg apja 25 millió dolláros vagyonának egyedüli örököse, aki korábban az autót vezető Roger Rhodas vagyonából 10,1 millió dolláros kártérítést is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!