Minden várakozást túlszárnyal

2019.08.29. 16:31

Így néz ki Emma Stone Szörnyella de Frászként

Modern, mégis klasszikus, a sminkmesterek és a stylistok kitettek magukért.

Best Supporting Actress nominee for "The Favourite" Emma Stone arrives for the 91st Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 24, 2019. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Lassan négy éve jelentette be a Disney, hogy saját filmet kap a kutyák ősellensége, Szörnyella de Frász, így érthető, hogy a 101 kiskutya rajongók már alig várják az élőszereplős végedményt – írja a Harper’s Bazaar alapján a Híradó.

A szerepet egyébként Emma Stone kapta, aki az első karakterfotó alapján tökéletes választásnak tűnik. Szinte alig ismerni rá, de nem is baj, ha nem a Könnyű nőcske című film vörös vadócát látjuk benne. A történet az 1980-as években játszódik majd, némi punk színezettel, valamint épp olyan különálló mozi lesz, mint Angelina Jolie Demónája.

A karaktert a gyermekkönyvíró, Dodie Smith alkotta meg az 1956-os 101 kiskutya című történetéhez, melyhez a Disney öt évvel később elkészítette a ma már klasszikusnak számító rajzfilmet, amit az első és a második élőszereplős mozifilm 1996-ban, majd 2001-ben követett. Utóbbiban Glenn Close alakította a főgonoszt, őt váltja most Emma.

Premierdátumot 2021. május 28-ra tűzte ki a stúdió. A Cruella című moziban olyan sztárok tűnnek majd fel, mint Emma Thompson, Paul Walter Hauser, és Joel Fry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!