határtalan boldogság

2019.07.17. 16:11

Eljegyezték a Modern család sztárját

Sarah Hyland kezét igazán romantikus körülmények között kérték meg.

US actress Sarah Hyland arrives in the press room for the iHeartRadio Music Festival in Las Vegas, Nevada on September 21, 2018. (Photo by CHRIS DELMAS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

Sarah Hyland és Wells Adams összeházasodik! – írja a Just Jared cikke alapján a hirado.hu. A 28 éves színésznő, akit hazánkban leginkább a Modern család című sorozatból ismerhetnek, kedden közösségi oldalán újságolta el határtalan boldogságát.

A 34 éves Wells, aki szerepelt a Bachelor Nation című reality show-ban, egy romantikus kirándulást tervezett kedvesének a tengerpartra, ahol aztán feltette a nagy kérdést egy káprázatos gyémántgyűrű kíséretében.

A szerelmes férfi egyébként alaposan felkészült, a lánykérést drónnal örökítették meg, a kisfilmjükön pedig jól látszik, Sarah milyen döbbenten áll a homokban térdre ereszkedő párja előtt.

“Én leszek Johnny, te pedig June” – írta a képaláírásában a videót megosztó vőlegény, utalva, Johnny Cash és June Carter mindent elsöprő szerelmi történetére.

A pár 2017 szeptembere óta van együtt, mely idő alatt sok minden keresztül mentek. Sarah eddig két veseátültetésen esett át, az egyik szervet apjától, a másikat testvérétől kapta, ez pedig súlyos depressziót okozott nála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!