incidens

2019.06.06. 17:56

Miley Cyrus üzent a Barcelonában rátámadó rajongójának

Az énekesnőt felháborította az eset, hasonló nem gyakran történik vele.

Miley Cyrus arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Miley Cyrusszal a hétvégén felháborító incidens történt Barcelonában, ahol átlépet egy határt az egyik fanatikus rajongója – írja a Híradó. Az énekesnő férjével, Liam Hemsworth-szel sétált ki épp a hotelből, amikor egy férfi a tömegből váratlanul megragadta, majd megpróbálta megcsókolni.

A támadót Miley testőrei végül lefogták, Liam pedig átölelve kedvesét a rájuk váró autóhoz sietett.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=eTJjD_YNyEY

Hogy Cyrus tervez-e feljelentést, arról egyelőre nem nyilatkozott, mindenesetre posztját a történtekről üzenetnek veheti az arcátlan rajongó:

“Miley azt viselhet, amit akar. Lehet szűz, és 5 különböző férfival is ágyba bújhat. Lehet a férjével, lehet a barátnőivel, lehet meztelen. De nem lehet csak úgy megragadni az engedélye nélkül!” – idézi a bejegyzés tartalmát a Just Jared, melyhez egy “ne szórakozz a szabadságommal” hashtag is hozzátartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!