Nagyvilág

2014.12.16. 13:59

Ezek a legjobb mobil játékok 2014-ben

Mivel már december fele is eltelt, bátorkodtunk összegezni, hogy milyen szuper mobiljátékok készültek 2014-ben. Kattints, ha van okostelefonod! Akkor is, ha karácsonyra kértél!

Mivel már december fele is eltelt, bátorkodtunk összegezni, hogy milyen szuper mobiljátékok készültek 2014-ben. Kattints, ha van okostelefonod! Akkor is, ha karácsonyra kértél! 1. Hearthstone: ez egy digitális kártyagyűjtő játék, aminek már több millió rajongója van világszerte. Egyelőre csak iPad-re elérhető.

Hearthstone

2. Monument Valley: nagyon izgalmas, többdimenziós puzzle. A zene és a pasztell színek is hozzájárulnak a nagyszerű játékélményhez. Androidra és iOs-re is letölthető, de ára van, 3,99 dollár.

Monument%20valley

3. 80 days: a 80 nap a híres Verne regényre utal, melynek a főhősét alakíthatjuk a játékban. A játékos először az útvonal megtervezésével kezd és lehet közben chat-elni másokkal, hogy segítséget kapjunk a hosszú út során. iOS-re már elérhető, Androidra december 16-tól, ára 4,99 dollár.

80%20days

4. Framed: a képi világ leginkább egy képregényre hasonlít, a karakterünket pedig úgy kell irányítani, hogy elkerülje a gengsztereket és a zsarukat. Csak iOS-re van 4,99 dollárért.

Framed

5. Leo s fortune: Leo-t irányíthajuk, aki nagyon szeretné visszakapni az aranyát. Annyira nagyon szeretné, hogy képes az életét is kockára tenni. A grafika nagyon jó, a főhős cuki, de készülj, hogy nagyon sokszor meg fog halni a játék során, mert piszok nehéz. Androidra és iOS-re is letöltheted 2,99 dollárért.

Leos%20fortune

6. Threes: régóta igaz, hogy a legegyszerűbb játékok okozzák a legnagyobb függőséget. A Threes sem kivétel, logika kell hozzá bőven, na meg egy kis zseton is: Androidra és iOS-re is 2,99 dolcsit kóstál.

Threes

7. TwoDots: Korábban volt simán a Dots, na ez most annak a folytatása. A játékmenet megmaradt, vagyis a pontokat kell összekötni és így gyűjthetünk pontokat. Csak iOS-re van, de arra legalább ingyenes.

Two%20dots

8. Bounden: na itt már meg is kell mozdulni egy kicsit. Imádjuk azokat a játékokat, amiket nem csak nyomkodni kell, hanem kreatívan kihasználják az okostelefonok minden adottságát. Próbáld ki 2,99 dollárért Androidon vagy iOS-en.

9. Battleheart Legacy: Ez az egyik legjobb RPG, amit mobilra le lehet tölteni. Ez is egy folytatás, Noah és Kelli Bordner-t irányíthatjuk. 4,99 dollárba kerül Androidra és iOS-re.

Battleheart%20legacy

10. Vainglory: Egyre népszerűbbek idén a MOBA játékok, de az igazán nagy áttörést ez a játék jelentette az apró kijelzőkön (ami azért már nem is olyan apró). Benne van a csoportos csaták minden izgalma és a legjobb hír, hogy ingyenes. Viszont csak iOS-re van.

Vainglory

+1: Rival Knights: na akkor a végére belefért még egy kis ingyenes lovagos játék is. A karakterünket folyamatosan fejleszthetjük ebben az egyszerűnek tűnő (pedig nem az!) játékban. Kihívhatjuk a barátainkat vagy idegeneket is egy jó kis lovagi tornára.

Rival%20knights

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!