Nagyvilág

2014.11.19. 14:16

Ezek 2014 legjobb drónfotói

Az ég a határ, amikor a kreatív drónos fotókról beszélünk. Sok versenyen már külön kategóriába sorolják a repülő masinával készült képeket. Most 2014 legjobb felvételeit válogattuk össze.

Az ég a határ, amikor a kreatív drónos fotókról beszélünk. Sok versenyen már külön kategóriába sorolják a repülő masinával készült képeket. Most 2014 legjobb felvételeit válogattuk össze. Ha végigpörgeti a galériát, akkor elmondhatja magáról, hogy drónügyileg teljesen képben van. A távirányítóval vagy akár okostelefonnal is kezelhető repülő tárgyak Amerikában már ellepték az égboltot, hazánkban még inkább ritkaságnak számít. Nyugaton már külön szabályozzák, hogy hova lehet repülni velük és milyen magasságban. Aki ezeket megszegi, komoly büntetésre számíthat. Itthon azt a pár tucat drónt még nem volt szükséges szabályozni, de egyszer biztos eljön annak is az ideje. Ahogy arról korábban is írtunk, az Amazon azt tervezte, hogy drónnal fogja kiszállítani a megrendelt termékeket. De a sok akadály miatt egyelőre lemondtak erről a tervről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!