Nagyvilág

2013.06.11. 18:38

Szabálysértő gyalogost gázolt Magyarország kolozsvári konzulja

Gazda Árpád, az MTI tudósítója jelenti: Kolozsvár, 2013. június 11., kedd (MTI) - Elgázolt Magyarország kolozsvári konzulja egy 14 éves gyermeket, aki szabálytalanul ment át előtte az utcán, Kolozsvár belvárosában kedd délután. A gyerek könnyebben megsérült.

Gazda Árpád, az MTI tudósítója jelenti:

Kolozsvár, 2013. június 11., kedd (MTI) - Elgázolt Magyarország kolozsvári konzulja egy 14 éves gyermeket, aki szabálytalanul ment át előtte az utcán, Kolozsvár belvárosában kedd délután. A gyerek könnyebben megsérült.

A Realitatea hírtelevízió jelentése szerint a Szűcs Zoltán a kolozsvári Mihai Viteazul téren (régi nevén: Széchenyi téren) haladt, amikor elgázolta az utcán áthaladó gyereket. A Citynews kolozsvári hírportál szerint a gyerek lábszárcsonttörést és enyhe koponyasérülést szenvedett.

Anca Sidonia Bolba, a Kolozs megyei rendőrkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a balesetet a gyerek okozta, aki tiltott helyen ment át az utcán. A rendőrségi szóvivő azt is elmondta, hogy Szűcs Zoltán nem élt a diplomáciai mentesség jogával, alávetette magát a rendőrségi vizsgálatnak. A helyszínelők megállapították, hogy nem fogyasztott alkoholt.

"Sajnáljuk a történteket, és a sérültnek mielőbbi felépülést kívánunk" - nyilatkozta az MTI-nek Füzes Oszkár, Magyarország bukaresti nagykövete.

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!