Nagyvilág

2013.01.23. 14:53

Meghalt egy román kamionsofőr a román-magyar határon

Kolozsvár, 2013. január 23., szerda (MTI) - A nagylaki határátkelőhelyen halt meg - feltehetően szívinfarktusban - szerdán egy Romániába visszatérő román kamionsofőr, aki arra panaszkodott, hogy kevéssel azelőtt a magyar hatóságok megbüntették a pihenőidők be nem tartása miatt.

Kolozsvár, 2013. január 23., szerda (MTI) - A nagylaki határátkelőhelyen halt meg - feltehetően szívinfarktusban - szerdán egy Romániába visszatérő román kamionsofőr, aki arra panaszkodott, hogy kevéssel azelőtt a magyar hatóságok megbüntették a pihenőidők be nem tartása miatt.A Mediafax hírügynökség jelentése szerint a 60 éves kamionsofőr Franciaországból szállított mezőgazdasági gépeket Romániába, és a nagylaki határátkelőhely romániai belépési oldalán lett rosszul, amikor a szállítással kapcsolatos ügyeket próbált intézni.

A jelentés szerint a férfi korábban a határátkelőhelyen dolgozóknak elpanaszolta, hogy a magyar hatóságok 3000 euróra megbüntették, mert nem tartotta be a kötelező pihenőidőket.

A helyszínre hívott mentősök nem tudták megmenteni a férfi életét.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!