Nagyvilág

2012.12.19. 15:16

Cápákkal teli akvárium tört szét Kínában

Egy hatalmas cápákkal teli akvárium okozott pánikot Kínában, amikor az összetört.  A szétrepült üvegdarabok és a kiszabadult állatok 15 ember sérülését okozták. 

Egy hatalmas cápákkal teli akvárium okozott pánikot Kínában, amikor az összetört.  A szétrepült üvegdarabok és a kiszabadult állatok 15 ember sérülését okozták. Kétségbeesett látogatók özönlöttek szét pánikolva, amikor a 25 centiméter vastag üveg hirtelen megrepedt, és a víz elárasztotta a Dongfang bevásárlóközpont bejáratát Shanghai-ban. Három citromcápa, több tucat apróbb hal és teknősbékák szabadultak ki, amikor a 34 tonnás akvárium összetört mindenféle előjel nélkül. Az akvárium helyi nevezetességé vált mióta két évvel ezelőtt megnyitották, és minden héten egy búvár együtt úszott a cápákkal és kézzel etette őket.

- Semmilyen előjele nem volt. Csak egy hangos csattanás, és a víz ömleni kezdett. Még soha nem féltem annyira, mint akkor - mondta az egyik dolgozó. 

- Sokan megsérültek a szétrepült üvegdaraboktól, néhányan komolyan is, mert olyan vastag volt az üveg. Kivizsgáljuk, hogy mi okozhatta a balesetet - nyilatkozta a helyi rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!