Nagyvilág

2012.07.12. 19:34

OS - Orbán Viktor Arthur Schneier főrabbival tárgyalt

Budapest, 2012. július 12., csütörtök (OS) - Orbán Viktor miniszterelnök ma délután hivatalában fogadta Arthur Schneiert, a New York-i Park East zsinagóga főrabbiját, a Lelkiismeret Hívószava Alapítvány elnökét, a vallások közötti párbeszéd nemzetközileg elismert szószólóját.

Budapest, 2012. július 12., csütörtök (OS) - Orbán Viktor miniszterelnök ma délután hivatalában fogadta Arthur Schneiert, a New York-i Park East zsinagóga főrabbiját, a Lelkiismeret Hívószava Alapítvány elnökét, a vallások közötti párbeszéd nemzetközileg elismert szószólóját. A megbeszélésen áttekintették a világvallások közötti párbeszéd helyzetét. Orbán Viktor biztosította vendégét: Magyarország elszántan dolgozik azért, hogy – az emberi méltóság sérthetetlensége jegyében – minden magyar polgár jogait megvédje, hogy békében és biztonságban élhessen. A miniszterelnök hozzátette: ő személyesen bármilyen antiszemita kirohanás vagy megnyilvánulás ügyében a zéró tolerancia elvét képviseli. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke

Kiadó: Miniszterelnökség

- MTI/OS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!