Nagyvilág

2012.04.05. 17:21

9000 film a YouTube-on, a 20th Century Fox még vonakodik!

<div id="leades">A YouTube videomegosztón már most is találunk pár tucat magyar filmet és több száz amerika filmet. A youtube-ot forgalmazó Google most megegyzeve a Paramount&nbsp; Pictures-el még több filmet fog legálisan forgalmazni,&nbsp;a &nbsp;filmeket 2-4 dolláros áron nézhetik meg az amerikai felhasználók.

A YouTube videomegosztón már most is találunk pár tucat magyar filmet és több száz amerika filmet. A youtube-ot forgalmazó Google most megegyzeve a Paramount  Pictures-el még több filmet fog legálisan forgalmazni, a  filmeket 2-4 dolláros áron nézhetik meg az amerikai felhasználók.

A Google már régóta győzködi a filmstúdiókat, a film jövője az online filmnézés, nem kis sikerrel hiszen jelenleg a legnagyobb 5 stúdiót sikerült meggyőznie, egyedül a 20th Century Foxot vonakodik attól, hogy filmjeit megjelentesse a a YouTube-on.  Ezzel szemben a Paramount Pictures április negyedikén adta hírül, hogy szerződést kötött a keresőóriással és ötszáz filmje meg fog jelenni az interneten.

Több mint 9000 film!

A YouTube-on több mint kilencezer cím érhető el. A szolgáltatás felhasználói harminc napra bérelhetik ki a filmeket, azonban ha egyszer elkezdték nézni, akkor huszonnégy órán belül be kell fejezniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!