Nagyvilág

2012.04.24. 11:48

Botrány a tehetségkutatón: túl sokat mutatott magából a tehetség

  Nem kis izgatottságot váltott ki a brit tehetségkutató egyik üdvöskéje, amikor az előválogatón egy meglehetősen szexire és pajkosra sikerült műsort adott elő.

 

Nem kis izgatottságot váltott ki a brit tehetségkutató egyik üdvöskéje, amikor az előválogatón egy meglehetősen szexire és pajkosra sikerült műsort adott elő.

A 27 éves Beatrix Von BourBon a Britains Got Talent brit tehetségkutatóban tűnt fel, s igazi meglepetés volt az előadása. Ugyanis a - Dita Von Teese paródiaként - csupa pirosba öltözött hölgyemény először bőröndöt kezdett rángatni a színpadon, majd abból egy szexuálisan izgató kellék került elő, ami nevetésre készítette a zsűrit és a nézőket, bár ez az egész előadásra igazol volt: bármennyire is szexuális töltetű előadást hozott Beatrix (egy Michael Bubble számra riszálva), sikerült neki úgy előadni, hogy egyszerre megmosolyogtató és meglepő is volt. Igaz, hogy a végére, csupán egy harisnya, harisnyakötővel, egy bugyi és egy fűző maradt rajta, míg a mellei ellőtt - mint egy revütáncosnőnél - két csillag takarta a takarnivalót - a nézők soraiban egy hölgy mókásan(?) párja szeme elé tette a kezét - a zsűri le volt nyűgözve. Vagyis: inkább a négytagú zsűri két férfitagja. Simon Cowel viccesen meg is kérdezte: Van másik dal is? A zsűri továbbjuttatta a Beatrix Von BourBon néven fellépő hölgyet, de több tucat panasz érkezett be az eltelt időben a helyi médiahatósághoz, úgy vélve, hogy a hölgy mutatványa nem volt gyerekek számára nézhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!