Nagyvilág

2012.03.22. 10:12

Bizarr: női ruhába öltözött tűzoltók akcióban - Videó!

Tűz ütött ki és mit volt mit tenni, a két hímnemű lánglovag úgy, ahogy éppen voltak - ami történetesen azt jelentette, hogy színes női estélyiben és parókába voltak felöltözve - indultak el tűzet oltani.

Tűz ütött ki és mit volt mit tenni, a két hímnemű lánglovag úgy, ahogy éppen voltak - ami történetesen azt jelentette, hogy színes női estélyiben és parókába voltak felöltözve - indultak el tűzet oltani.Ted Aubart és Ben Tehaar azért öltözött nőnek, hogy részt vegyenek a minnesotai St. Patrick napi adománygyűjtő felvonuláson, aminek révén úgy remélték, elég pénzhez jutnak, hogy újabb felszerelések vásároljanak az önkéntes tűzoltóságnak. Ezt a napot valószínűleg soha nem felejtik el, ugyanis talpig díszben voltak már, amikor jött a hívás: tűz van! A két férfi úgy, ahogy volt, rózsaszín és kék női ruhában és parókában pattant autóba és száguldott a helyszínre, ahol egy baleset után gyulladt ki az egyik autó. Addigra számos civil összegyűlt, akiknek a tűz okozta döbbeneténél csak a két önkéntes tűzoltó látványa volt sokkolóbb.

"Egy csomó ember jót nevettek rajtunk" - mondta Ben Terhaar a FoxNews csatornának a sikeres oltás után.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!