Nagyvilág

2012.02.24. 17:06

Semmi ocsmányság nem lehet a Facebookon!

Nem lehet a Facebookon sem meztelenkedni sem ocsmányságokat felrakni egy  hírblog szerint. Mondják ezt annak alapján, hogy megszerezték a Facebook legújabb  képkezelési irányelveit.

Nem lehet a Facebookon sem meztelenkedni sem ocsmányságokat felrakni egy  hírblog szerint. Mondják ezt annak alapján, hogy megszerezték a Facebook legújabb  képkezelési irányelveit. Eddig is volt rá precedens, hogy a facebookról töröltek képeket, emlékezhetünk rá amikor egy anya a kisbabájának szoptatását örökítette meg és rakta fel a közösségi oldalra, azt is törölték.

A csók lehet sex nem!

A gawker.com szerint a Facebook ügyfélszolgálata az új képkezelési irányelv alapján eldöntheti milyen tartalmakat enged és melyeket nem.

A kiszivárgott irányelv alapján törlik a szexuális jellegű képeket, a meztelen nemi szerveket ábrázoló képeket, erotikus hangulatú fotókat, de a csókot ábrázoló fotókat engedi a rendszer. Teljesen jogos az képkezelési elv, hiszen tiltja az állatkínzást és egyéb ocsmányságokat ábrázoló felvételek feltöltését, ide sorolva a rasszista fotókat is.

Forrás: gawker.com

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!