Nagyvilág

2011.07.19. 14:27

Új facebookos őrület hódít

Ausztráliában, az USA-ban, és az Egyesült Királyságban a Planking a múlté, új hóbort hódít, az Owling, azaz baglyozás. Ráérnek.

Ausztráliában, az USA-ban, és az Egyesült Királyságban a Planking a múlté, új hóbort hódít, az Owling, azaz baglyozás. Ráérnek.

A planking hatalmasat robbant a szociális média életében, most azonban új őrület van kibontakozóban, a baglyozás, vagyis az Owling. A dolog lényege majdnem ugyanaz, mint a plankingnál, meredten kell létezni, fotózni és mindezt online publikálni. Az Owlingnál azonban nem fekve, hanem bagoly pózban kell minduntalan létezni.

Ez is, csakúgy mint elődje Ausztráliából indult, a pár hetes baglyozásnak már több ezer rajongója van. A bagoly szezonját éli, elég ha csak Harry Potterre gondolunk, de az is lehet, hogy az owlingot a lustaság hívta életre, ugyanis uhuként fényképezkedni közel sem olyan megerőltető, mint feszes testtel. Bár ennyi erővel lehetne békázni is.

A viccet félretéve: a gond az - ugyanúgy mint a plankingnál - hogy bár még csak most kezdődött az új pózú fotózkodós őrület az emberek máris igyekeznek túlszárnyalni egymást. Egy darabig megtette, hogy a szekrény tetején vágják magukat a fanok bagolypózba, most már háztetőn, köztéri szobor fején teszik ugyanezt. Az ilyesmibe néha bele lehet halni.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!