Nagyvilág

2011.06.07. 09:08

David Payne, a tengerészből lett rúdtáncos

<p>Az egy gyermekes családapa/anya már túlesett a női melleket kölcsönző plasztikai beavatkozáson, most pedig rúdtáncosokat oktat.</p>

Natasha Gray (48), lánykori nevén David Payne, már négyéves korában tudta, hogy nőnek kellett volna születnie. A nemet váltott Natasha nem csak arról ábrándozik, hogy divatmodell, vagy tévés bemondónő legyen, gyermeket is szeretne 24 éves barátnőjétől, Mary Watson-tól. 

Kemény döntéseket kellett meghoznom – mondja a volt tiszt. A hatvanas években még nem beszélhettem erről senkinek, nem vállalhattam fel magam és az érzéseimet nyilvánosan, mert az emberek nem értették volna meg. Egyszóval rendes életet kellett élnem, barátnőim voltak.

Payne 28 éves koráig titkolta, hogy nő szeretne lenni

Mr Payne-ként titkát egészen 28 éves koráig őrizte Natasha, aki addigra már három éve házas volt és megszületett gyermeke is. Felesége mindenben támogatta, olyannyira, hogy közösen mentek női ruhákat vásárolni. Ám 11 évvel később elváltak és David Payne belépett a Királyi Flotta Kiegészítő testületébe, ahol ismét el kellett titkát rejtenie. 

Az egykori David Payne, női nevén: Natasha Gray

1998–ban otthagyta a flottát és újra megnősült, de második felesége 7 év házasság után elvált tőle. Payne ekkor döntötte el, hogy végleg nemet vált és Natasha néven új életet kezd. Szülei és közvetlen környezete döbbenten fogadta a nemváltás tényét és hogy az egykori tengerész a mindennapi munka után rúdtáncosokat oktat.

David Payne  jelenleg 21 éves fiával él, aki büszke apjára és mindenben támogatja. A civilként tanácsadó mérnökként dolgozó rúdtáncos oktató 2009-ben Newcatsle-ben másodikként végzett a rúdtánc versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!