Nagyvilág

2011.05.17. 11:38

Sokkoló! 8 éves lányát botoxolja az anya

<p>Az anyuka 8 éves lánya arcát injekciózta idegméreggel a gyerekszépségversenyek előtt.</p>

Botrány robbant ki az Egyesült Államokban, amikor egy San Francisco-ban élő, gyermekét egyedül nevelő (férje négy éve meghalt) brit anyuka a Good Morning America show-ban számolt be arról, hogy rendszeresen injekciózza botox-szal lánya arcát. Ez számára teljesen természetes volt, mint ahogy az is, hogy mindent megkövetel lányától ahhoz, hogy a kislány jól szerepeljen a gyermekszépségversenyeken. Mint tudjuk ennek nagy kultusza van Amerikában, de még az ottaniak is megdöbbentek az anyán, aki semmitől nem riad vissza gyermeke sikere érdekében. Hogy 8 évesen máris botox-szal kezeli lányát olyan panaszáradatot, botrányt indított el az államokban, hogy azt már a hatóságok sem hagyhatták figyelmen kívül: eljárást indítottak Kerry Campbell ellen. Az ügyben meghallgatták a kislányt, Britney-t, aki arról számolt be: fáj, amikor az anyja szurkálja, de fél attól is, hogy ráncos legyen. Ilyen szavak egy 8 éves kislány szájából mutatják azt is, hogy édesanyja befolyására mennyire torzulhatott az énképe mostanra.

Nem csak botox-szolja, gyanázza és sminkkeli is a kislányt

Kerry Campbell egyébkén kozmetikusként dolgozik és nem csak idegméreggel injekciózza gyermeke arcát, de gyantázza, sminkeli is őt a szépségversenyekre. Ő erről így nyilatkozott a tv-műsorban:

"Amit most csinálok, azzal segítem, hogy Britney egyszer csillag lehessen. Tudom, hogy egy nap ő modell lesz, vagy színésznő, vagy énekes és ezek a kezelések már ma biztosítják, hogy ő fiatalabb kinézetű és baba-arcú maradjon hosszabb ideig is. Minden, amit akarok, hogy Britney a legjobb esélyekkel induljon az életben és így könnyebben váljon szupersztárrá. Nagyon sajnálom, hogy nekem nem voltak ilyen szüleim, akik ugyanezt megtették volna értem is."

Köztudott, hogy a botulinum toxin nevezetű idegméreggel, ami köztudottan átmenetileg lebénítja, hosszútávon sorvasztja az arcizmait, ezért az édesanya ellen gyermek bántalmazásért indult eljárás, aminek az lehet az eredménye, hogy elveszik tőle kislányát.

Nézze meg a durva képeket >>>

A képeken látható, ahogy saját anyja szurkálja botox-szal Britney arcát, majd ahogyan a kislány saját arcát jegeli, illetve egy fotón az is látható, hogy a 8 éves lányka arca szó szerint merev mosolyba torzult az idegméregtől.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!