Nagyvilág

2011.05.30. 13:35

Megválasztották a legcsúnyább férfit egy zimbabwei városban

<p>Megválasztották a legcsúnyább férfit egy zimbabwei városban.</p>

Az ország második legnagyobb városából érkező, harmincéves Austin Mbewe ezerkétszáz dél-afrikai randot (32 ezer forintot) és egy takarót nyert a Beitbridge városában rendezett legcsúnyább férfi versenyen. A Herald című helyi lap szerint a legcsúnyább férfi megtiszteltetésnek érzi győzelmét, mert gyerekkorától kezdve rengeteget csúfolták külseje miatt, de most végre meglátta a világ csúnyasága szép oldalát is. A versenyt szervező Lovemore Chonzi úgy nyilatkozott, az esemény alapvetően arról szól, hogy az indulók megmutassák magukat a világnak - mint bármelyik más versenyen.

Nőkből álló zsűri választotta  ki a legcsúnyább férfit

A győztest egyébként egy nőkből álló zsűri választotta meg, akik egyöntetűen szavazták meg Austin Mbewe -t. A második helyezett legcsúnyább hatszáz (16 ezer forint), a harmadik pedig ötszáz randot (13.500 forintot) kapott, és mindketten hazavihettek egy-egy takarót is. Idén harmadszor rendezték meg a csúnyák szépségversenyét, a rendezvényt jóváhagyta az ország művészeti t anácsa és a kormány mellett működő turisztikai hivatal is. Hétfőn a fővárosban, Hararéban is keresik a legcsúnyább férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!