Nagyvilág

2011.04.15. 18:35

Pucéran mondták ki a boldogító igent

<p>A pár gondoskodott róla, hogy soha ne felejtsék el az esküvőjük napját. És más se.</p>

Egy osztrák szerelemes pár a Kínában már nagy divatnak számító módját választották, hogy még emlékezetesebbé tegyék egybekelésük napját: teljesen meztelenül házasodtak össze. A menyasszony, Melanie Schachner (26) csak egy fehér fátylat viselt, a vőlegény Rene Schachner (31) pedig csak egy cilindert, ami azért alkalmanként nemzőszerve elé tartott.Az nem mindennapi esküvőt Feldkirchen-ben tartották, népes násznép (és sajtóérdeklődés) kíséretében.
"Nem szégyelljük a testünket és valami egészen mást akarunk, mint a legtöbb házasulandó. És így megkíméltük magunkat az esküvő ruha keresgéléstől is" - magyarázta Melanie. "És persze násznép sem fogja soha elfelejteni ezt a napot" - tette hozzá Rene.
Szerencsére az anyagkönyvvezetőnek sikerült megtartania a komolyságát a furcsa pár láttán, de a vendégek némelyike, akik nem voltak beavatva a várható látványba, igencsak zavarba jöttek. De a legtöbb vendég lazán vette a meztelen párt és többen meg is jegyezték, hogy szerencsés, meleg tavaszi napot fogtak ki és nem a hidegben kell csupaszkodnia a párnak.
- MON -

Nézze meg a képeket ITT >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!