Nagyvilág

2011.03.25. 09:29

Nem csókolta meg, ezért lelőtte szomszédját a 92 éves néni

<p>A 92 éves Helen 40 évvel fiatalabb szomszédjára vetett szemet, akit azonban elutasította szexuális közeledését. A néni ekkor lőtt.</p>

A 92 éves Floridában élő Helen Staudinger erotikusan túlfűtött érzelmeket táplált Dwight Bettner nevezetű 53 éves szomszédja iránt. A két szomszéd jó viszonyt ápolt, s Helen ezt többnek gondolta, mint ami. A jó viszony viszont véget is ért, mikor a szerelmes Helen a tettek mezejére lépet és egy ízben csókot kért a férfitól. Ezt visszautasította a megdöbbent férfi, Helen pedig kiborult. Hazament elővette félautomata fegyverét, beállt az ablakba és tüzet nyitott. A rendőrségi jelentés szerint a férfi éppen a hálószobában állva telefonált, amikor a lövedékek becsapódtak a házba. Az egyik golyó a hálószoba ablakán ment át, de a férfi nem sérült meg. Az idős nő ellen - aki egyébként kapcsolatban él egy idős úrral -  eljárás indult.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!