Nagyvilág

2011.03.04. 18:36

Az olasz miniszterelnök kedvenc rúdtáncosnője volt a Bécsi Operabál sztárja

<p>Ruby, a fiatal, marokkói származású rúdtáncos-prostituált, Silvio Berlusconi szexbotrányának főszereplője volt a csütörtöki Bécsi Operabál sztárvendége. A Karim El Mahroug néven született konzumhölgy Richard Lugner, ismert építési vállalkozó páholyában ült, a Dallas című filmsorozat Jockey-jával, Larry Hagmannel.</p>

A 18 éves zöld színű estélyi ruhát viselt, és fotósok tömege fényképezte állandóan őt. Az elmúlt években a most 78 éves Lugner olyan hírességeket vitt el a bálba, mint az egykori Baywatch- és Playboy-sztárok, Pamela Anderson és Carmen Electra, a sztriptízkirálynő Dita von Teese és a celebritássá vált szállodalánc-örökös, Paris Hilton. Az osztrák bulvárlapok nemrégiben azt írták, hogy Lugner meghívását két sztár is visszautasította idén, Bo Derekről pedig végül a milliárdos mondott le, mivel az amerikai színésznő túl sokat kért a megjelenésért.

Az operabál főszervezője, Desiree Treichl-Stuergkh erőteljesen támadta Lugner döntését Ruby meghívásáról. "Ez a legnagyobb szégyen, szomorú, megalázó és tiszteletlen" - mondta a főszervező, aki azzal fenyegetőzött, hogy nem tartja fenn a vállalkozó páholyát jövőre.

A bál vendégeinek véleménye megoszlott Ruby meghívásáról, néhányan a nő szépségét dicsérték, mások viszont katasztrófának nevezték a társadalmi eseményen történő megjelenését. A fiatal hölgyet láthatóan nem zavarta a felé irányuló folyamatos figyelem, és a bált egyszerűen gyönyörűnek nevezte.

Az operabálon egyébként jelen volt Werner Faymann osztrák kancellár, kormányának tagjai, a kínai zongorista Lang Lang, Bob Geldof énekes és Anna Netrebko orosz operaénekesnő, aki ezúttal nem lépett fel.

A Bécsi Operabál egyébként drága mulatság, az egyszerű jegy 230 euróba (62.327 forintba), a páholyok 17 ezer euróba (4,6 millió forintba) kerültek.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!