Nagyvilág

2011.02.02. 15:26

Hogyan fogjunk milliomos férjet?

<p>Ha egy nő nem tud vagyont felhalmozni vetesse el magát egy multimilliomos férfival - szól a régi recept. Egy nő meséli el, hogy ő miként csinálta....</p>

Egy nemrégiben végzett felmérés kimutatta, hogy a nők többségének még mindig az az álma, hogy egy milliomos férfi feleségül vegye. Kim Perez megtestesíti a nagy átlagot: gazdag férjet akart. És szerzett is.

A 43 éves gyógyszertárban dolgozó asszony tavaly tavasszal New Yorkba repült, hogy találkozzon egy férfivel, akit még soha nem látott, de ami fontos, azt tudta róla, nevesül, hogy multimilliomos. Kim Perez mesélte el: izgatottan lépkedett a találkozó helyszínére, és kétségbeesetten simította le a ruháját, miközben próbálta fegyelmezni magát, hogy ne izguljon. Öltözékét gondosan válogatta össze a találkozóra, csupa drágának látszó ruhát vette fel, hamis, de igazinak látszó finom gyémánt ékszerekkel, de félt, hogy nem elég mutatós egy multimilliomos férfinek. Aki nem mellékesen tulajdonosa egy hatalmas penthouse lakásnak Floridában, egy sí "házikónak" Coloradóban és egy üzleti lakosztálynak New Yorkban. Az unalmas Észak-lincolnshirei Brigg városában dolgozó nő beismerte: nem csak azért érdekelte a férfi, akit társkeresőn keresztül ismert meg mert vonzónak találta, hanem azért is mert nagyon vagyonos ember. A nő előzőleg hónapokat töltött azzal, hogy átalakítsa a külsőjét és dolgozott azon is, hogy vidékies akcentusát eltüntesse.

"A gazdagok életét akartam"


"Sekélyesnek hangzik? Akkor hadd magyarázzam meg!" - kezdte az asszony a beszámolóját . "Egy nagyon szegény családba születtem és mindenféle iskola képesítés nélkül kellett munkát találnom, hogy támogassam a családom. Korán mentem férjhez tinédzserkori barátomhoz Stevenhez és 20 éves született meg a kislányunk, de végig dolgoztam a helyi gyógyszertárban, hogy legyen jövedelmünk. Mindig úgy érzetem, hogy rossz társasalmi osztályba születtem és azt is, hogy egy jobb életet érdemlek. Vágytam a finom, szép dolgokra, amiket a színes-fényes magazinokban láttam és olyan gyönyörű házakban akartam élni, olyan szép egyedi ruhákban járni amiket ott láttam. A házasságom nem sikerült és eldöntöttem: a következő férjem gazdag lesz. De azon kaptam magam, hogy 40 éves vagyok... Ekkor eldöntöttem, hogy egy olyan nőt faragok magamból, akit a gazdag emberek is vonzónak találhatnak.

Nézze meg a képeket Kimről és gazdag férjéről >>>


De hogyan csináljam? - tettem fel magamnak a kérdést. Fejben készítettem egy listát, hogy mi az amin változtatnom kell. Tudtam, hogy ha az érződik rajtam, hogy a pénzre vadászom, akkor senki nem akar majd engem, így meg kellett teremtenem a nagyvilági nőt. Az első volt, amin elkezdtem dolgozni az az északi akcentusom volt, amit mindig is utáltam. El kellett törölnöm a munkásosztálybeli származásomat és megváltoztatni a múltamat egy boldogabb jövő reményében. Beszédtanárt fogadtam és heti kétszeri gyakorlással hat hónap múlva lehetetlen lett volna megmondani, hogy én északon születtem. Másodszor: meg kellett tudnom, hogy a gazdag emberek hova járnak enni és hol nyaralnak. Magazinokat böngésztem, hogy felkészüljek, miközben etikettről szóló könyveket olvastam, hogy képezzem magam. Ha el akartam hitetni, hogy a gazdagok közé tartozom, akkor úgy kellett viselkednem, ahogyan ők és jártasnak kellett mutatkoznom a felkapott helyeket illetően és legfőképpen: úgy is kellett öltöznöm. Ezek anyagi nehézségekbe ütköztek: hogyan tudnék én a szerény fizetésemből gyönyörű hajat, sminkeket és egy teljesen új egyedi ruhatárat beszerezni a szerény béremből, mikor az addigi megtakarításomat a beszédtanár felemésztette? De nem akartam feladni. Annyi extra műszakot vállaltam, amitől éppen nem buktam ki és az utolsó fillérig félretettem a pénzt, ugyanakkor órákat töltöttem az eBay-en márkás ruhák után kutatva. Végül néhány szexi, de ízléses és nagyon márkás ruhát, kiegészítőket, táskát, cipőket vettem jó állapotban, de használtan. Végül nem marad több pénzem, de nem fizettem be az áramszámláimat egy ideig és egy egy menő fodrászhoz is eljutottam. Tudtam, hogy megéri."

Az átalakulása után nem ismerték fel  

 "Egy év múlva teljesen átalakultam, a barátaim sem ismertek fel az utcán, mikor elmentem mellettük és ekkor tudtam, hogy jó úton járok. A következő lépés volt gazdag embert keresni. Hallottam az iloveyouraccent.com oldalról, s kiderült, hogy itt kifejezetten amerikai férfiak és nők keresnek partnereket Nagy-Brittaniából.
Hirtelen úgy tűnt minden áldozatom értelmet nyer és minden egy csapásra a helyére került. Regisztráltam és a profilomban úgy írtam le magam, mintegy szórakozást kedvelő, igényes nő, aki olyan embert keres, aki szereti a finom dolgokat az életben. Nyilván nem írtam le, hogy egy olyan embert keresek, akinek sok pénze van... Így találtam meg Davidet, s attól a pillanattól kezdve, hogy először beszéltem vele, tudtam, hogy ő lehet az egyetlen férfi a számomra. Több emailt váltottam egyébként más emberekkel is, de egyik sem tűnt ideálisnak. Davidről kiderült, hogy a repülőn első osztályon utazik és drága pezsgőket fogyaszt, egyszóval éreztem, hogy komoly vagyon áll mögötte.
Hogy mit mondtam neki magamról? A kezdeti levélváltások és beszélgetések során próbáltam titokzatos maradni és inkább felőle érdeklődni. Nem árultam el, hogy a helyi gyógyszertárban dolgozom, azt mondtam, hogy egy kozmetikai szalonban dolgozom, amit a homályos megfogalmazású levélből úgy is érthetett, hogy enyém a szépségszalon. Róla közben sok egyéb kiderült, egyebek mellett, hogy luxusnyaralásokon vesz részt és hogy milyen üzleti érdekeltségei vannak. Teljesen felvillanyozódtam, amikor megkért, hogy találkozzam vele New Yorkban. Már csak egy baj volt, nem engedhettem meg magamnak egy ilyen repülőutat, de nem mondhattam el neki, hogy erre nekem nincs pénzem. Ezért azt mondtam, hogy munkahelyi kötöttségek miatt egyelőre nem tudok menni. Ez működött. Nemsokára ő vette meg nekem az üzleti osztályra szóló jegyet és felajánlotta, hogy fizeti a szállodai tartózkodásomat. Varázslatos öt nap volt. David a Waldorf Astoriaban foglalt le szobát, egész nap galériákba, márkás ruházati üzletekbe jártunk és a legcsodálatosabb éttermekbe jártunk. Az utolsó este együtt aludtunk, nem utolsósorban azért, mert addigra David-et ellenállhatatlannak találtam. Amikor felszálltam az hazafele tartó gépre csak annyit mondott „Szia Drágám”, ami egy kicsit aggasztott, úgy hangzott, mintha ennyi lett volna a kapcsolatunk. De amikor hazaértem szép virágok és egy kártya várt rám, amiben leírta, hogy mennyire csodálatos napokat töltöttünk együtt. A kapcsolat nagyon intenzív lett pillanatok alatt. Napi 6-7 alkalommal hívott és mindig hatalmas virágcsokrokat küldött. Mindössze három hónappal később megkért, hogy házasodjunk össze és költözzek Amerikába. Ekkor már fülig szerelemes voltam. A barátaim és a családom le volt döbbenve, hogy ilyen könnyen feladom az életemet – de mindig is ezt akartam.

Tavaly augusztusban David és én Floridában házasodunk össze és a karibi térségbe (Hamaica, Saint Lucia) töltöttük a nászútat.

Nézze meg a képeket Kimről és gazdag férjéről >>>

Tudom, hogy a régi életemből egy csomó ember azt gondolja, hogy hideg és számító vagyok – de én csak egy jobb életet akartam. Ha azt is mondják rám, hogy aranyásó... nem érdekel. Egy hónappal az esküvő előtt tudtam, hogy fel kell tárnom a múltam egy részét David előtt. Megmutattam neki, Brigg-et, hogy hol élek. David csak annyit mondott: „Elviszlek innen”. A mai napig minden reggel megcsípem magam, hogy eltudjam hinni: mindaz ami velem történik, igaz. Az életem most abból áll, hogy vásárolgatok, lemegyek az edzőterembe vagy ebédelni barátokkal, David pedig támogat, hogy létrehozzak egy szépítészeti vállalkozást. Megkaptam Davidet és egy csodálatos házat, valamint gyönyörű, új fehér Mercedest, egy gardróbra való csodálatos ruhát, nem beszélve egy elképesztő gyémánt karkötőről és Rolex óráról. Hogy úgy érzem-e még mindig szerepet játszok? Bizonyos szempontból igen. Én még mindig óvatosan, homályosan beszélek az embereknek, ha korábbi hátteremről esik szó. S csak nézze meg bárki az életemet: te is ugyanezt tetted volna a helyemben. David és én kilenc hónapja vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk.”
A nő annyira büszke arra, amit elért, hogy a Daily Mail brit hírportál egy riporternőjének is beszámolt történetéről, láthatólag nem tartva attól, hogy a sztori és a mellékelt képek az internet határtalansága által Amerikába is eljuthat....
- MON -


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!