Nagyvilág

2011.01.24. 11:20

Elképesztő! Mindegyik gyereke 07.43-kor született

<p>Mi az esélye annak, hogy három gyerek is percre pontosan ugyanakkor szülessen egy családba, néhány év különbséggel?</p>

A brit pár Dairsley Lowry (26) és Matt Rigby (31) ledöbbentek, amikor harmadik gyermekük is percre pontosan akkor született mint két idősebb kislányuk. A kis Harrison 07:43-kor látta meg a napvilágot, csakúgy, mint nővérei Ellie és Evie, igaz, néhány év különbséggel. Ennek az esélye nagyjából 1:300 millióhoz.

A párnak már az is furcsa volt, hogy Ella - aki 2005 októberében született - után második lányuk, Evie is percre pontosan akkor született - 2007 februárjában - amikor nővére, ezért mikor Dairsley újra várandós lett még viccelődtek is azzal, hogy óra, percre pontosan megmondják a születést. Mégis ők voltak a legjobban ledöbbenve, amikor Harrisonnal 05.00-kor érkeztek be a kórházba, 07.41-kor már elkezdte kidugni a fejét és két perc múlva 07.43-kor meg is született.

"Mikor felnéztem az órára, nem hittem, hogy ilyen véletlen létezik, s mikor az anyakönyvi kivonatokat megmutattuk a szülésznek ő is meglepődött" - nyilatkozta a The Sun brit hírportálnak az anya. A pár egyébként lottózni kezdett, amiben a 7,4 és a 3 különböző kombinációit játsszák meg. Matt pedig úgy ünnepelte meg a különös egybeesést, hogy az alkarja belső felébe tetováltatta ezt az időpontot.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!