Nagyvilág

2010.12.03. 16:45

Minden idők legkínosabb családi fotói

<p>Ezek a minták mutatják, hogy milyen családi fotót ne készítsünk Karácsonykor, hacsak nem akarunk felkerülni minden idők legviccesebb, legbénább, vagy éppen legkínosabb családi képeinek listájára. Mint például ezek &gt;&gt;&gt;</p>

Új internetes érzés hódít a világban: osszuk meg egymással a legkínosabb képeket. Ennek úttörője egy 2009-ben indult külföldi honlap, aminek mára napi több milliós látogatottsága lett. A világ minden részéről kapnak fotót a készítők, napi átlag 150 képet, olyan emberektől, akik tudnak nevetni a saját félresikerült családi képeiken. Ezen a honlapon a legidétlenebbtől a legviccesebb családi képekig mindent megtalálunk, ami nem átlagos. Egyebek mellett rengeteg kínos ünnepi fotó jelent meg itt, amiből a honlap készítő egy karácsonyi bestseller könyvet is kiadtak.

"Mindannyian szeretjük a családunkat, de néha kellemetlenséget is tud okozni egy-egy rokon. Az ilyen típusú képek ugyanakkor nagyon viccesek" - mondják az alkotók Mike Bender és Doug Chernack. Szerintük a karácsonyi időszak a bizarr-kínos képek tekintetében a legtermékenyebb időszak: mindenki összegyűlik a fa alatt, kicsit eszegetünk, sokat iszogatunk azaz: minden hozzávaló adott egy tökéletesen bizarr felvételhez. Ez a könyv viccesen mutatja be, hogy milyen családi képet ne csináljunk, hacsak nem akarjuk kínosan érezni magunkat...

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Elmondták személyes kedvencük az a fotó, amin az egész család egyen pizsamában pózol a karácsonyfa előtt, csak az apa nem, aki csupasz felsőtestével egy bizarr topless érzést visz a fotóba. Nagyon mókás.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!