Nagyvilág

2010.12.01. 17:07

Hírzárlat a NASA-nál, rendkívüli bejelentés lesz a földönkívüliekről

<p>Példátlan felbolydulást okozott a világhálón a NASA keddi bejelentése, amely szerint csütörtökön rendkívüli sajtókonferenciát tartanak egy olyan felfedezésről, amely összefügg a földönkívüli élettel - közölte szerdán az AFP.</p>

Az amatőr csillagászok, - hívők tömegében állnak elő elméletekkel arról, hogy mit talált az amerikai űrkutatási hivatal.

"A NASA december 2-án, csütörtökön sajtókonferenciát tart, hogy közölje azt az asztrobiológiai felfedezést, amely hatással lesz a földönkívüli élet utáni kutatásra"- ez áll az űrkutatási hivatal közleményében. A NASA asztrobiológia programjának kutatói a hivatalos tájékoztató időpontjáig nem adnak semmiféle információt arról, hogy milyen felfedezésről van szó.

A NASA-nál minden érdeklődést elhárítottak szerdán, ami felér egy hírzárlattal. Jelenleg csak annyit tudni, hogy a csütörtök esti sajtókonferencián, amit a NASA saját tévécsatornája élőben közvetít, az asztrobiológiai program vezetője, Mary Voytek, a NASA asztrobiológiai kutatója, Felisa Wolfe-Simon, és a NASA Goddard űrutazási központjának munkatársa, Pamela Conrad vesz részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!