Nagyvilág

2010.12.07. 17:10

Hihetetlen! Emberi roncsból szépségkirálynő!

<p>Pár éve még az se volt biztos, hogy újra lábra tud majd állni a most 19 éves lány.</p>

Marita Davies három éve, 2007 szilveszter éjszakáján szenvedett súlyos autóbalesetet. A jármű nekiütközött egy lámpaoszlopnak, Marita lábai pedig teljesen szétroncsolódtak és eltört a gerince is. A tűzoltók két órán át küzdöttek, mire ki tudták szedni a lányt az összetört autóból.
A hazakerülése utáni első 8 hónapot szigorúan ágyban kellett töltenie. A 16 éves lányt mentálisan is megviselte a röghöz kötöttség. A barátai ekkor éltek igazán: buliztak, kirándultak. A többség el is költözött, ugyanis a városuktól messze lévő főiskolára mentek tanulni.

Marita lábaiba fémlemezeket építettek be, majd végül megerősödött a lány annyira, hogy kikelhetett az ágyból - kerekesszékbe került egy évre. A lányban csak egy dolog tartotta a lelket: modell akart lenni.
Rengetegg dolgozott az álmáért, gyógytornára járt, mindent megtett, amit az orvosok javasoltak neki. Három évnyi küzdelem után elérkezett a várva várt csoda: Marita újból lábra állt!

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A lány azonban nem elégedett meg ennyivel, úgy döntött, tovább harcol azért, hogy modell lehessen, így elkezdte a fotóit küldözgetni a modellügynökségeknek, s az eltelt időben reklámokban- és reklámfotókon való szereplésre is felkérték, amit nagyban előlendített az is, hogy idén Notthingam szépévé koronázták a 19 éves Maritát.

Egy nagy küzdelmen is túl van a szépeséges brit lány, ugyanis "ringbe szálllt" 59 másik szépséggel Miss Nagy-Britannia trónjáért, ahol ugyan nem koronázták meg, de Maritának az eddig megtett út a legfontosabb. Azt, hogy egyálltalán visszakapta a lábait, hogy lehetősége nyílt indulni a versenyen...
Forrás: www.nana.hu / MON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!