Nagyvilág

2010.11.27. 18:17

Megtalálta soha nem látott anyját, aki szőrösebb mint ő

<p>A 33 éves férfi sok évnyi keresés után végre megtalálta anyját: akiről kiderült, hogy hosszabb a szakálla, mint neki...</p>

Richard Lorenc soha nem látta az anyját, ugyanis még gyerekkorában örökbe adták, de soha nem adta fel a reményt, hogy megtalálja igazi szüleit. Álma 33 éves korában teljesült, egy nyomozó végre kiderítette ki szülte meg az amerikai férfit. Valószínűleg nem erre számított Richard Lorenc, mikor összejött a találkozó, mert kiderült, hogy az anyja igazából egy szakállas nő és úgy általában véve is inkább férfinak néz ki, mint nőnek.

A 62 éves anya, Vivian Wheeler a hypertrichosis nevezetű betegségben szenved, ami a fiatal kortól jelentkező túlzott szőrnövekedést takarja, s a köznyelvben farkasember szindrómaként emlegetik. A nő ezzel rekorder is lett: a világ leghosszabb női (11 centiméteres) szakálával bevonult a Guinnessek közzé. Ha mindez nem lenne elég kiderült az is, hogy a nő hermafroditaként jött a világra, de mivel Vivien anyja lányt akart, azt kérte az orvosoktól, hogy távolítsák el az újszülött férfi nemi szervét. Az apa, aki mélységesen szégyelte a se nem nő sem nem férfi, mindenesetre szakállas Vivient, cirkuszban léptette fel, amivel akár havi 1 ezer dollárt is megkeresett, s így híressé vált. Bármennyire meglepte mindez, Richard boldog a találkozástól, bár az nem derült ki, hogy ki az apja, az viszont igen, hogy a szülők hároméves korában vették el Richardot Vivientől, akit hét évesen fogadtak örökbe a nevelő szülei.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A szakállas nő a találkozást követően azt mondta, szeretne elköltözni a kaliforniai Bakersfieldből, hogy valami közelebbi otthont találjon Kansasban élő fiához.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!