Nagyvilág

2010.11.19. 08:37

Interneten szavaztatja meg a nő, hogy elvetesse-e magzatát

<p>A házaspár egy honlapot hozott létre, amin a leadott szavazatok alapján döntik el, hogy megszüljék-e gyereküket, vagy sem...</p>

Nem tervezett fogantatással szembesült Pete és Alisha Arnold, akik nem tudták eldönteni, hogy megtartsák-e a babát, vagy sem, ezért egy egész világon felháborodást kiváltó lépésre szánták el magukat. A házaspár Interneten szavaztatja meg a kérdést, s a nemek, vagy az igenek aránya dönti el, mit tesznek. A birthornot.com nevű honlapon szavaznak is szép számmal, hogy mi legyen a most 17 hetes baba sorsa.

Szavazni december 7-ig lehet, ugyanis Minnesota államban, ahova a házaspár is való, december 10-től betiltják az abortuszt, és ha ez a válasz nyerne, akkor szeretnék még a tiltás elött elvégeztetni a terhességmegszakítást.

Hozzá kell tenni, hogy a házaspár mindkét tagja 30 éves, vagyis felnőtt, elvileg döntésre képes személy, a baba pedig teljesen egészséges, s már az is tudható, hogy fiú, akit a pár "wiggles"-nek nevez. Az interetes szavazók túlnyomó többsége eddig az abortusz ellen szavazott.

Mary Spaulding Balch az állami jogszabályokat kidolgozó National Right to Life igazgatója szerint ez az egész sokkoló, s szerinte manipuláció, ami szükségtelen fájdalmat okoz egy magzatnak. "A baba 20 hetes lesz, mire lezárul a szavazás, s akinek elég fejlett lesz addigra (lesz dobogó szíve, működő agya és idegvégződések az egész testében) hogy ha mégis az abortusz mellett döntenek a beavatkozás kínzó fájdalmat okoz a babának. Értelmetlan, amit csinálnak." - nyilatkozta.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A kommentelők sem rejtik véka alá véleményüket: "Mennyire szánalmas és undorító trükk, hogy 15 perc hírnevet szerezzenek maguknak" - írja egyikük. Egy másik hozzászóló pedig azt írja, hogy a nő szülje csak meg a gyereket, de rögtön adja is örökbe, hogy esélye legyen a normális életre.
- MON -

Nézze meg a videót is >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!