Nagyvilág

2010.11.23. 18:39

Három hétig volt fürdőszobájának foglya

<p>Tűzoltók szabadítottak ki Párizs egyik külvárosában egy 69 éves asszonyt a fürdőszobájából, ahol három hétig volt "fogoly", miután elromlott az ajtó zárja, és nem tudott kijönni.</p>

A rendőrség keddi bejelentése szerint a szomszédoknak feltűnt, hogy régóta nem látták az asszonyt, ezért értesítették a hatóságokat.

A szabadítási akció a múlt pénteken történt. A rendőrség közlése szerint, amíg erővel bírta, az idős asszony segítségért kiabált, időnként pedig kopogtatott a fűtés és a vízcsöveken, hátha meghallja valaki, a szomszédok azonban nem figyeltek fel rá.

A szomszédok állítása szerint nem hallották az asszony kiabálását, és azt hitték, hogy valahol szerelők dolgoznak, ezért a kopácsolás. Még aláírásokat is gyűjtöttek a házban, hogy elkapják a felelőst. Az asszony, akit rossz fizikai és lelki állapotban vittek kórházba, azt mondta, hogy rendszeresen langyos vizet kortyolgatott, ezért élhette túl a megpróbáltatást.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!