Nagyvilág

2010.11.01. 12:40

Filmforgatás közben rablónak nézték és lelőtték a színészt

<p>Lelőttek egy símaszkot viselő és játékpisztolyt szorongató színészt filmforgatás közben a Fülöp-szigeteken - adta hírül hétfőn a helyi philstar nevű internetes portál.</p>

Az incidens Cebu városában történt, és az eseményről a helyi rendőrkapitány számolt be. Elmondása szerint a színészt a forgatás közben egy biztonsági őr rablónak nézte, ezért lőtte le a férfit.

Az áldozat, a 32 éves Kirk Abella, aki egy brit rendező, Alan Lyddiard "Going Somewhere", azaz Valahová Tartva című filmjének forgatása közben halt meg, szombaton este. A biztonsági őr nem a filmesekkel együtt dolgozott. Rendőrségi kihallgatása közben azt mondta, hogy a forgatási helyszín közelében lakók arról értesítették: álarcos fegyvereseket láttak a környéken ólálkodni. Ezért amikor odaért az említett környékre, azonnal rálőtt a színészre, amint meglátta őt, ahogyan egy másik, másik maszkos, motoros férfival elhajtanak - a rendezői utasítások szerint.

Az 52 éves biztonsági őr ellen feltehetően emberölés és fegyvertartási szabályok megsértése miatt emelnek majd vádat a hatóságok.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!