Nagyvilág

2010.10.05. 17:19

Videó: Megkötözött palesztin nőt táncolt körbe a katona

<p>Újabb videót mutattak be egy izraeli tévében palesztin foglyokkal való pózolásról hétfő este. Ezúttal egy megkötözött, eltakart szemű palesztin nőt táncol körbe egy izraeli katona.</p>

A Channel 10 izraeli tévében bemutatott felvételen az látszik, hogy a csuklóján megkötözött, eltakart szemű, fekete ruhás nő a falnak támaszkodik, miközben a napszemüveget viselő izraeli katona a közelből hallható arab zenére körbetáncolja, és többször hozzádörgölőzik.

A youtube videómegosztóra már csaknem két és fél éve feltöltött felvétel nézőinek száma néhány óra alatt megugrott a tévé beszámolója után, és várhatóan hasonló vitákat kavar majd, mint a hat héttel ezelőtti fényképek.

Nézze meg a videót >>>

Akkor egy izraeli volt katonanő tett fel magáról az internetre olyan fotókat, amelyeken bekötött szemű, megbilincseltpalesztin foglyok mellett pózolt. Az izraeli hadsereg szégyenletesnek, míg a Palesztin Hatóság megalázónak nevezte a felvételeket, ugyanakkor készítője azt nyilatkozta, nem érti miért okoztak ekkora felháborodást.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!