Nagyvilág

2010.10.22. 18:12

Traffipax-autónak álcázta kocsiját

<p>A férfinek elege volt, hogy folyton leszorítják az útról, ezért sebességmérő rendőrségi autónak álcázta kocsiját. Azóta minden más...</p>

Az autósok rendszeresen leszorítják Kerry Donnelly-t, aki soha nem hagyja figyelmen kívül a sebességkorlátozó táblákat, és mindig a megengedett sebességhatár szerint közlekedik az utakon. Akik nem, azok ledudálják, leszorítják a férfit. Egészen az elmúlt hetekig, amikor is a brit férfi hozzájutott az eBabay-en egy kocsihoz, amit korábban a Dél-walesi rendőrség használt, visszamatricázta az autót a radarautóknál megszokott fekete-sárga csíkos jelzéssel, de nem állt meg itt. Matricával sebességmérő kamerát imitált a szélvédőhez, amiről csak közelről látszik, hogy nem igazi. A férfi azóta nyugodtan, atrocitások nélkül tud a Kresz szerint megengedett sebességgel autózni, sőt az utakon közlekedők azonnal lelassítanak mikor meglátják a hamis traffipaxos autót. Kerry Donnelly az utcájukban is "rendet tett", ugyanis ott is túl sok volt a száguldozó autós.

Nézze meg a fotót >>>>

"Egy élvezet ez az autó, aki csak meglátja lelassítja a sebességét, de néhány autós a szembeforgalommal bemutogat nekem sértő jeleket, de ez ritka" - nyilatkozta a férfi a Daily Mail brit hírportálnak.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!