Nagyvilág

2010.10.31. 16:05

Három halott egy montreali vonatbalesetben

<p>Három fiatal fiú meghalt vasárnap Montrealban, miután elütötte őket egy vonat, miközben társaikkal a sínek közelében sétáltak - közölte a kanadai rendőrség. Az ötfős társaság két életben maradt tagját sokkos állapotban szállították kórházba. A rendőrség gyanúja szerint graffitizni mentek a vasútvonalhoz.</p>

A 17 és 20 év közötti fiatalok a vasúti sínek mellett gyalogoltak, amikor a Torontóból Montrealba tartó vonat elütötte őket - mondta el egy helyi rendőrtiszt, az AFP francia hírügynökségnek. A baleset helyi idő szerint nagyjából hajnali három órakor történt.

A rendőrség közlése szerint két áldozat a helyszínen meghalt, míg a harmadik fiatalt a kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe. Két életben maradt társukat sokkos állapotban szállították kórházba. A rendőrség reménye szerint még vasárnap ki tudják őket hallgatni, hogy megtudják mi történt.

A kanadai rendőrség gyanúja szerint az öt fiatal graffitizni ment a helyre. A CTV kanadai televízió felvételein graffitikkel telefújt betonfalakat lehetett látni a vasúti sínek mentén.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!